6.6.08

Mom's Army


Ben Grasso


Nu te downloaden bij Asian Dan: "Twenty-One One Zero", een nieuwe track van Phoenix. Letterlijk 5 minuten intro, 30 seconden zang. Beetje potsierlijk, maar ik kan die prog-light vibe wel waarderen. En ach, het is voor een goed doel.

Nas - Black President
Nasir is hoopvol maar houdt nog even een slag om de arm of Obama daadwerkelijk iets voor de zwarten zou betekenen mocht hij president worden. Maar goed, dat moet wel eerst gebeuren. Want nu komen de echte gevoelens bij een aantal mensen naar voren...



Gelukkig kan Barack tenminste nog op wat republikeinse steun rekenen...

Het lijk erop dat Clinton als vice-president de enige optie aan het worden is voor Obama. Maar ze wordt er niet echt aantrekkelijker op. Hij zal wel met loden schoenen bij haar hebben aangeklopt gister. Het is OK om geen cheap date te willen zijn, maar om dagen nadat zelfs de zittende president Obama had gefeliciteerd niet op te geven en dan ook nog eens erop te blijven hameren dat je een betere kandidaat zou zijn geweest en dat de seksistiese honden van de partij en de media de nominatie van je hebben afgepikt gaat een stuk verder dan natrappen.
Ik was er al heel lang bang voor dat Clintonistas het een klap in het gezicht van het feminisme zouden vinden als zelfs een zwarte man eerder president zou zijn dan "een van hun". Laat dan ook maar meteen een wetback of een indiaan voordringen, hoor je ze bijna zeggen. Uiteindelijk blijkt weer dat een verkiezing eigenlijk niets meer is dan een wedstrijd, met winnaars en soms ook heel slechte verliezers.

2 opmerkingen:

Joris zei

phoenix voor een goed doel? volgens mij is het onderdeel van een reclame iets van cartier...

Ariën Rasmijn zei

Klopt, het aat via Cartier weer naar iets met eten voor Afrika.